Om boligen-i-blomst.dk
Hvad kan boligen-i-blomst tilbyde
Bestilling af plantedesigns
og binderiprodukter mv
Aktivitetskalender
KURSER
Køb af bøger
Kontakt
& Arkiv

Hvad kan
boligen-i-blomst tilbyde..

Hos boligen-i-blomst kan man bestille personlige og unikke blomster- og plantedesign til enhver lejlighed.

Her kan du købe blomster til boligen, til haven, til jobbet, til din virksomhed, til at vise din kærlighed med, til værtinden, til dit bryllup eller til en kær du har mistet, og til alle livets andre anledninger, hvor du har brug for noget personligt med god kvalitet og en fagmand bag.

Her taler vi altid først ønsker og drømme, og ser herefter på hvilke muligheder der kan skabes.

Så er du ude efter personlige og anderledes løsninger med blomster eller planter kan du scrolle ned igennem siden her, og se hvad boligen-i-blomst kan hjælpe med.


Plantedesign til mange formål:

Plantedesign eller plantearrangementer med levende potteplanter kan laves i mange størrelser, udtryk, prisklasser og til mange formål, og er et super godt alternativ til ideer med afskårne blomster, da de holder længere, og kan laves i planter der passer til det formål man ønsker sig. Inde eller ude, med lang eller kort levetid, til meget eller lidt vanding.

Planter kan smykke rum alle steder, og er oven i købet sunde at omgive sig med, da mange af den laver CO2 om til ilt.

Boligen-i-blomst kan derfor tilbyde plantedesign til kontoret, til restauranten, til stuen til soveværelset, til børneværelset, til spisebordet, til værtinden, til gavebordet eller til kirkegården og på alle årstider.

Alle plantedesign er fremstillet med henblik på den bedst mulige holdbarhed.

Planterne til disse plantedesign er i vides mulig omfang danske, og udvalgt og leveret fra danske erhvervs gartnerier, med den højeste mulige kvalitet for årstiden.


Specielordre inden for bryllup:

Ønsker du en unik og personlig brudebuket der lige passer til dig og dit bryllup, så kan Boligen-i-blomst helt sikkert hjælpe dig.

Buketten fremstilles helt ud fra dine ønsker og behov og du får hjælp, gode råd og inspiration til, hvad du skal vælge.

Send en mail info@boligen-i-blomst.dk eller ring op på 24237350, så får vi en snak og evt. en aftale om et møde.


Specielordre inden for begravelse:

Mangler du hjælp til en personlig afsked med smukke blomster der passer i afdødes ånd. Så kan du få hjælp her. Her kan du bestille smukke kranse, kistepynt, personlige bårebuketter og dekorationer. Kontakt mig for et møde. Boligen-i-blomst har også ideer til kirkegården, når graven er anlagt.


Ideer til en anderledes gave:

Hos Boligen-i-blomst kan du altid bestille en anderledes og personlig gave med planter eller afskårne blomster i alle størrelser og med mange forskellige udtryk.

Du kan også få den kombineret med andre gaver samt vin og chokolade, hvis det er dit ønske.


Eksklusive buketter:

Hos Boligen-i-blomst kan du købe buketter på bestilling, der bindes efter aftale buketter til events, arrangementer m.m., dog fra minimum 150,- kr.