Om boligen-i-blomst.dk
Hvad kan boligen-i-blomst tilbyde
Bestilling af plantedesigns
og binderiprodukter mv
Aktivitetskalender
KURSER
Køb af bøger
Kontakt
& Arkiv


Køb af Bøger:

Hos boligen-i-blomst kan du bestille og købe Dorthe Vembye’s tre bøger.

Hvis du ønsker at købe en af følgende bøger skal du sende en mail til info@boligen–i-blomst.dk med din bestilling samt fulde navn og adresse på den modtager som bogen/bøgerne skal sendes til. Herefter modtager du en faktura på din mail på bogen/bøgerne + forsendelse.  Denne faktura bedes du betale på netbank, og når din indbetaling er registreret, sendes bogen/bøgerne herfra med GLS.

Binderi, teknik design

Pris 670,- + forsendelse

”Binderi, Teknik og Design er den mest omfattende bog om blomsterbinding på dansk. En fascinerende og farvemættet bog, hvor blomsterbindere og -dekoratører kan finde inspiration til nyt og slå de grundlæggende teknikker op.
Bogen er baseret på de ministerielle bekendtgørelser og gennemgår udførligt det grundlæggende faglige stof, men inspirerer også til kreativitet og nytænkning. Leg og eksperimenter med former, farver, overflader og bevægelser er i højsædet”.

”Binderi, teknik, design er skrevet i et letlæseligt sprog, og teksten er overalt ledsaget af fotos og tegninger, der understøtter indlæringen. Strukturen i bogen gør det muligt at følge arbejdsfaser og teknikker i tekst og billeder. Stoffet kan gennemgås kontinuerligt, eller der kan springes mellem kapitlerne.Bogen kan også bruges som opslagsværk.”

NYT: Findes også i en svensk udgave, men ønskes denne, så skal den bestilles på Erhvervsskolernes forlag

 

Plantearrangementer til have og terrasse

Pris: 99,- + forsendelse

Citat fra bogen:

”Det er oppe i tiden at dekorere udendørs, og tilplantede krukker og kurve liver op på terrassen, på altanen og ved hoveddøren. Denne bog viser, hvordan man ved at arbejde bevidst med form, farve, stil og planternes forskellige behov kan lave smukke og harmoniske plantearrangementer, der til og med holder længe.

Her vist 30 konkrete forslag til plantearrangementer til forskellige formål og med forskellige planter. Til arrangementerne er der anvendt høje som lave beholdere, enkelte og anderledes dekorationseffekter og ikke mindst et rigt udvalg af spændende udendørs potteplanter, som alle er lette at skaffe.

Samtidig er der gode råd om vejledning i valg af planter og plantebeholdere, hvordan men bedst sammensætter og planter planterne, samt hvordan man passer og vedligeholder sine arrangementer.

Med denne bog ved hånden vil man kunne lave smukke, tidssvarende plantearrangementer hele året rundt.”

Fås også i en Svensk udgave: ”krukor ute”
Forlaget Damm www.damm.sePlantedesign til boligen

Pris: 99,- + forsendelse

Citat fra bogen:

Levende planter er med til at skabe liv og små oaser i boligen, og når de styles, kan stueplanter anvendes som indretningsgenstande på lige fod med et flot maleri eller en smart lampe. Denne bog viser, hvordan du laver dekorative plantearrangementer i personligt plantedesign.

Bogen indeholder over 30 forslag til, hvordan du bruger både velkendte og nye, spændende potteplanter til at skabe enkle og smukke plantearrangementer til boligen, hvor der både er tænkt på stiludtryk, form, farver, dekorationseffekter og planternes holdbarhed for at skabe en harmonisk helhed.  

Ud over anderledes ideer til plantestyling giver bogen forslag til placering under hensyntagen til de enkelte potteplanters behov for varme, lys og vand, og der er gode råd til plantning, pasning og valg af materialer.


Bestil:
info@boligen–i-blomst.dk

Forfatter: Dorthe Vembye
2.udgave 2006
518 sider
Hårdt bind
Over 1000 farvefotos
Bestnr. ved Erhvervsskolernes Forlag – 31145 – 1 Isbn: 87-7881-435-9

 

 

Forfatter: Dorthe Vembye
Udgave 2006
85 sider
Hårdt bind
Mange farvebilleder
Forlaget Aschehoug
ISBN: 87- 11- 26458 -6

 

 

Forfatter: Dorthe Vembye
Udgave 2007
85 sider
Hårdt bind
Mange farvebilleder
Forlaget Aschehoug
ISBN 978-87-26769-1